22 Ocak 2014 Çarşamba
network sistemler (network marketing) yapan şirketlerin işleyişinde bazı değişiklikler yapıldı. Yazımızın devamınde bu yasayı madde olarak ekledik

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Madde 80 (1) Piramit satış; katılımcılarına bir miktar para veya malvarlığı ortaya koymak karşılığında, sisteme aynı şartlar altında başka katılımcılar bulma koşuluyla bir para veya malvarlığı kazancı olanağı ümidi veren ve malvarlığı kazancının elde edilmesini tamamen veya kısmen diğer katılımcıların da koşullara uygun davranmasına bağlı kılan, gerçekçi olmayan veya gerçekleşmesi çok güç olan kazanç beklentisi sistemidir.

Birkaç sene önce abd de faaliyet alanı olan bir network marketing şirketine ücret karşılığı kayıt olmuştum ev adresime seçtiğim ürünler geldi. Şartlar şu şekildeydi 4 tane en az 80 euro değerinde ürün alan üye bulursan 40 euro kazanç veriyorlar. Para verip ürün alınca sisteme dahil oluyorsun fakat kazancın olmuyor 4 tane ürün alan üye buluran 40 euro kazanç veriyorlar. Alt üyelerin ürün almazsa kazanamıyorsun

İşte bu durum artık değişti, mantıklıda oldu diyebilirim. Artık satış ortaklığına dönüyoruz. Örneğin abc network firması ilerleyen zamanlarda şu teklifi yapabilecek. Bizim satış ortaklığımıza dahil ol alt ekip kurmadanda kendi çabalarınla ürünlerimizi sat ve bu işten kazanç elde et.

Sizlere ilk aşamada ürün almadan sisteme dahil olamayacağınızı ve alt ekibinizden ürün alan üyeleriniz olmadıkça para kazanamayacağınız şekilde bilgi veren network marketing şirketlerinden uzak durmanızı öneriyoruz.

Ben networkten pek anlamam bana daha fazla kazanılacak ve alt ekiple işimizin olmayacağı bir yöntem önermemi isterseniz master kazanç tekniğini incelemenizi öneririm. dijital ürün pazarlama alanında bu tekniğin yazarı oldukça güzel satış rakamlarına ulaştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

youtube para kazanma
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Son Yazılar

internetten para kazanmak sayfamızdaki teknikleri görmenizi öneriyoruz.
master kazanç eğitim seti ile blog yazarlığınızı kazanca dönüştürün
satış ortaklığı sistemi detaylar ve daha fazlasını bu yazımıza ekledik
xticaret ile zengin olan türkleri biliyormusunuz? Ya Tekniklerini!
clickbank nedir kullanımını kazanç yöntemlerini anlattık
canlı destek hattı hizmetinizde tüm sorularınızı bize yöneltebilirsiniz.
youtube para kazanma tekniğinin detaylarını öğrenmeye hazırmısınız?
yazitör kullanarak ücretsiz blog açıp adsense ile kazancı öğrenin
anket doldurarak para kazan kitabını inceledik tüm detaylar burada
anket param kitabı ayrıntıları üzerine yeni bir makale
anket listesi ile bilgisayarda uygulamanız gereken teknikler
iş arıyorum sorununa cevap olacak yöntemler sarmalı