3 Ocak 2014 Cuma
Herkese merabalar bugün 3 terimi sizlere anlatacağız satış ortaklığı, affiliate marketing ve internetten satış aslında bu 3 terim aynı kapıya çıkan kazanç teknikleri ile dolu olduğunu söylemeliyim.

Satış Ortaklığı: 15 yıllık geçmişi olan keşke türkler bulsaydı malesef yabancıları oluşturduğu eklenen ürünlerin (dijital ürünler e-kitap, program, yazılım, görsel yada yazılı setler gibi) satışından komisyon elde ettiğimiz ve türkiyedede yapılan kazançlı bir platformdur. Kazançlı olmasında şu gerçek yatıyor. Satış ortaklığı sitesinde ürün sahibi ve bu ürünleri satmaya çalışan satış ortağı vardır. ürün sahipleri siteye ürünü ekler fiyat ve satış ortağına verilecek komisyon oranını belirler. Satış ortağı siteye girer yeni bir ürün eklenmiş komisyon oranıda güzel o ürünün resmi sitesini gezer satılabilir bir ürün ise satış ortağı olur ve o ürünü insanlara tanıtmaya başlar

Tanıtma işlemi ücretli ve ücretsiz olmak üzere birçok şekilde yapılabilir. 1 kuruş para harcamadan bu ürünleri satarak para kazanan çok kişi gördüğümü söylemeliyim.


satış ortaklığı
Yukarıdaki resimde gördüğünüz clickbank satış ortaklığından para kazanan bir üyenin kazanç ekranıdır. Clickbank ingilizce bir site olsada burdaki ürünleride satabilirsiniz. %50 ve %75 arası komisyon olması en çok satış ortaklarının menfaatine olduğunu yukarıdaki resimlerden anlıyoruz. 200 dolarlık bir kazanç elde etmek için 4 tane ürün satılması yeterlidir.

Yeri gelmişken affiliate marketing teriminin satış ortaklığının ingilizcesi olduğunu yazalım. bu iki terim aslında aynı anlamdadır.

affiliate marketing

Xticaret ise Clickbankdaki aynı misyonu üstlenen satış ortakları ve ürün sahiplerini buluşturan bir sitedir kısaca bu işin türkiye ayağıdır. Kuşkusuz türkçeyi ingilizceden daha fazla bilen bir toplum olduğumuz için xticarete üyelik açıp ordaki ürünleride satmayı düşünebilirsiniz. 

Ben hiç bir şey bilmiyorum bunu nasıl yapacağm şeklinde sorularınızı sizi eğitecek takıldığınız konularda ücretsiz destek olacak eğitimlerini sizlerle buluşturacağız. internetten para kazanmak için yalnız olmadığınızı bilmenizi isteriz çok sayıda eğitim seti olsada biz sizlere en iyisini önermeye çalışacağız ayrıca takıldığınız konlarda bize mail atabilirsiniz.

internetten satış

İnternetten satış terimine gelicek olursa yukardaki gibi eticaret sitesi açarak çeşitli ürünleri satmak herkesin yapabileceği bir iş olmadığını söyleyelim tamam eticaret içinde girişimcilik ruhu olan ve maddi anlamda bu işlerde ilk adımı atacak sermayeside olan kişiler için yapılabilecek teknikler arasında fakat bu daha detaylı bir iştir.

Sizlere önerdiğimiz satış ortaklığı siteminin ise avantajları şunlardır
  • %50 ve %75 arası komisyon oranları
  • Elde edilen kazançların ayda 2 kere banka hesaplarınıza gönderilmesi
  • Türkiyedeki kazançlarınız üzerinden devlete otomatik vergi verilmesi ve bu işlemi sizin adınıza satış ortaklığı sitesinin ÜCRETSİZ yapması (xticaret)
  • Dilediğiniz ürünlere satış ortağı olmak için herhangi bir ücret vermemeniz
  • Web site, blog, forum yada internetten hit çekebilecek herhangi bir aracı ürün sahibide onay veriyorsa kullanabilme özgürlüğünüz olması. Bu imkanlara sahip değilseniz ücret karşılığı reklam vererek yada ücretsiz olarak mesela blog forum tanıtımları yada daha etkili yöntemler ile işlemlere başlayabilme serbestiye sahip olmanız
  • 20 binden fazla ürün arasında hangi ürünün daha çok satıldığını ve hangi ürünün yeni yeni popüler olmaya başladığı gibi çeşitli analiz sitelerine ücretsiz erişim imkanı
  • Tanıt, Sat, Komisyonunu al gerisine karışma tekniği ile çalışması. Bunu biraz daha açalım siz bir ürünün satışını yaptıktan sonra o ürünü satın alan ve ürün sahibi arasında destek-yardımlaşma işbirliği devam eder fakat siz (satış ortağı) sadece komisyon elde edersiniz. Kısaca kargolama, stok, ürünü tedarik etme gibi işlemler kesinlikle yoktur.
  • Türkçe, ingilizce, almanca, fransıca, ispanyolca gibi birçok dilde çok sayıda ürünlerin olması bu ürünlerden istediğinizi tanıtabilirsiniz
ve daha buraya yazamayacağımız birçok avantaja sahip olan bu sektörde sizlerinde yer almasını istiyoruz.

Satış ortaklığı sistemine başlamak için öncelikle türkçe olan xticarete üyelik aşaması ile devam etmenizi öneriyorum


Sonraki aşama ise sizlere satış ortaklığının türkçe ve ingilizce ayağını öğretecek olan bu serüvende oldukça para kazanan bir tekniği önermek istiyorum


Xticarete üye iseniz tekrar üye olmanıza gerek yok. Direk adım 2 ye geçebilirsiniz. Master Kazanç Eğitim setini incelemeden kesinlikle satış ortaklığı macerasına atılmanıza önermiyoruz. Para Kazanan insanların izinden gitmek onların tekniğini uygulamak sizlerinde para kazanmasını sağlayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

youtube para kazanma
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Son Yazılar

internetten para kazanmak sayfamızdaki teknikleri görmenizi öneriyoruz.
master kazanç eğitim seti ile blog yazarlığınızı kazanca dönüştürün
satış ortaklığı sistemi detaylar ve daha fazlasını bu yazımıza ekledik
xticaret ile zengin olan türkleri biliyormusunuz? Ya Tekniklerini!
clickbank nedir kullanımını kazanç yöntemlerini anlattık
canlı destek hattı hizmetinizde tüm sorularınızı bize yöneltebilirsiniz.
youtube para kazanma tekniğinin detaylarını öğrenmeye hazırmısınız?
yazitör kullanarak ücretsiz blog açıp adsense ile kazancı öğrenin
anket doldurarak para kazan kitabını inceledik tüm detaylar burada
anket param kitabı ayrıntıları üzerine yeni bir makale
anket listesi ile bilgisayarda uygulamanız gereken teknikler
iş arıyorum sorununa cevap olacak yöntemler sarmalı