8 Ocak 2014 Çarşamba
Bugün sizlerle yüzyılın para kazanma tekniği olarak gördüğüm satış ortaklığı üzerine kaliteli bir eğitimi incelemek istiyorum. Siz uyurken bile sizlere para kazandıran bir tekniktir. internette yapılması gereken bazı çalışmalar sonradan otomatikleşmeye ve kısır döngü gibi kendi kendine çalışmaya başlayan bir sistem olarak da tanımlayabiliriz

Bu teknik farklı yollarla kullanılabilir. kimisi sosyal medyada, yada video sitelerinde, article yada pdf döküman sitelerinde satış ararken kimileri, ücretli reklam vererek yada, blog açarak 20 binden fazla olan satış ortaklığı sitesinde yer alan ürünleri satmak için uğraşırlar. Aslında bu işlere hiçbirşey bilmeden körü körüne başlamak genelde zaman kaybı ve hüsran ile sonuçlanabilir. Ama bu işlerden iyi para kazanan ki asıl konumuz bu insanların uyguladığı teknikleri sizlerde uygularsanız daha kazançlı çıkabileceğinizi söyleyebilirim.

master kazanç yazarı sizlere ne vaat ediyor?

  • Satış ortaklığını sizlere detaylı anlatacak türkçe 20 den fazla eğitim videosu
  • Resimli anlatımlar ve uygulamalarla dolu eğitim kitapları (e-kitap)
  • Clickbank, xticaret, clickmerkez, gelirortakları, adtriplex, maxgelir satış ortaklığı ve cpa sistemleri hakkında derinlemesine anlatımlar
  • Web site kurma ve para kazandıracak şekilde ayarları yapma rehberi. Wordpress ve Blogger üzerindeki işlemleri anlatıyor. Blogger ile ücretsiz site kurabilirsiniz.
  • Facebook twitter ve video sitelerinden para kazanma yöntemleri
  • Seo (arama motoru optimizasyonu) eğitimleri, web sitelerinizin google da aramalarda daha üst seviyelerde görünmesini sağlayan teknikler
  • Sitenize ücretsiz trafik sağlama yöntemleri
  • Hızlı kazanç tekniği sabırsız kişiler için
Daha birçok konu var ama en önemlilerini yazmak istedik. 


anket master


Aşağıdaki videoda bu eğitimin nasıl para kazandırdğına dair yazarın kendisinin çektiği bir video bulunmakta izlemenizi öneririz.




Elbette yazar bu işlerden ne kazandı diye soracak olursanız, Kazanç kanıtlarını sizlerle hemen paylaşalım.

anket master

Bu resim bir xticaret kazanç ekranıdır. xticaret biliyorsunuz bir satış ortaklığı sistemidir ve herşey türkçedir. Burdaki ürünleride tabiki çoğunluğunu türkiyedeki insanlar alıyor bu insanlara bu ürünlere satarak ürün başına %50 - %75 aralığında komisyon almak mümkündür. Dikkatle bakarsanız elde edilen kazançların ufak rakamlar olduğunu görebilirsiniz. master kazanç eğitim seti teknikleri ile yazarın elde ettiği gelirleri incelemeye devam edelim.


anket master

Bu resimde ise 2011 ve 2012 arasındaki yazarın sadece xticaretten elde ettiği kazancı göreceksiniz. 45116 TL.
Not: xticaret fatura kesemeyecek kullanıcıların yerine fatura keser. Hukuki ve maliye açısında herhangi bir sorunla karşı karşıya gelmezsiniz.


anket master

Elbette bu işin yabancı kısmınada bakmak gerekli. yukarıdaki ekran master kazanç yazarının clickbank ekran görüntüsüdür. haftada yaklaşık 1000 dolar ve üzeri gelir elde ettiğini görüyoruz.

anket master

Bu resim ise farklı bir satış ortaklığı sistemi 43830$ bu ortaklık sisteminden kazanç elde ettiğini görüyoruz.


Konuyu biraz toparlayalım. Kimisi 100 binlerce liralık yatırım yapar risk alır ve ticaret ile para kazanmak ister sonucunu kestirmek zordur. Girişimcilik riski kabul ederek o işi yapmak ve para kazanma amacı güden insanların yaptığı işlerdir. Satış ortaklığı ise o işi yapacak kişide çok para olmasada yapabileceği hatta bedavaya getirerek bile yapacağı işlemler sonucunda kazandığı parayı kaybetme ihtimali yok denecek kadar az olan, ödemelerini düzenli alan bir sistemdir.

Yukarıdaki resimlerdeki kazançları elde etmek için yazarın 50 bin dolar gibi rakamlar harcayıp bu seviyeye gelebileceğine inanıyormusunuz? Blog yazarlığını öğrenseniz bu işlerden nasıl para kazanılacağını sizlerde göreceksiniz. Tabiki eğitimdeki önemli bir kısım blog yazarlığı olsada ekseri farklı yöntemleride sizlerle paylaştığını belirtelim.

76 TL karşılığında master kazanç tekniğine sahip olabilirsiniz. 
Ödeme yaptıktan sonra bu tekniği bilgisayarınıza indireceğiniz link otomatik gelecektir
Kredi kartınızdan 12 aya varan taksit imkanı olduğu gibi Tek çekim ile ödeyebilirsiniz.
Havale/EFT
Garanti bankamatik kartsız işlem ile (banka hesabınız olmasa bile)
PTT şubelerinden (posta çeki hesabınız olmasa bile)
Paypal ile ödeme yapmanız mümkündür
Önemli Bilgi: Bu bir e-kitap (dijital kitaptır) ve videolu eğitim setidir yani ödemeyi isterseniz gece yarısı yapın bilgisayarınıza anında indirirsiniz ve incelemeye başlarsınız. Kargo, ürün tedariği vs hiç bir işlemi beklemeden bilgisayarınızdan kitabı okumaya başlarsınız.

indir

2 yorum:

  1. kasım erdem10 Ocak 2014 05:29

    master kazanç bende var arkadaşlar birkaç ay önce satın aldım içeriğinde bu sayfada anlatıldığı gibi çok sayıda video var. sabırlı olduktan sonra paraya çevrilebilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazımdada belirttiğim gibi master kazanç %90 blog yazarlığı ile para kazanmayı anlatmaktadır. blog yazarlığı ise uzun vadede iyi kazandırabilen bir yöntemdir. kalıcı başarının anahtarlarından biri olarak tanımlayabiliriz

      Sil

youtube para kazanma
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Son Yazılar

internetten para kazanmak sayfamızdaki teknikleri görmenizi öneriyoruz.
master kazanç eğitim seti ile blog yazarlığınızı kazanca dönüştürün
satış ortaklığı sistemi detaylar ve daha fazlasını bu yazımıza ekledik
xticaret ile zengin olan türkleri biliyormusunuz? Ya Tekniklerini!
clickbank nedir kullanımını kazanç yöntemlerini anlattık
canlı destek hattı hizmetinizde tüm sorularınızı bize yöneltebilirsiniz.
youtube para kazanma tekniğinin detaylarını öğrenmeye hazırmısınız?
yazitör kullanarak ücretsiz blog açıp adsense ile kazancı öğrenin
anket doldurarak para kazan kitabını inceledik tüm detaylar burada
anket param kitabı ayrıntıları üzerine yeni bir makale
anket listesi ile bilgisayarda uygulamanız gereken teknikler
iş arıyorum sorununa cevap olacak yöntemler sarmalı