29 Aralık 2013 Pazar
Gün içerisinde birçok vakitte olur olmaz yere youtubeda trend ne hangi ilginç videolar eklendi şeklindeki merak düşünceleri ile siteye girer saatlerimizi aslında totale vurursak ömür törpüsü bir zamanı youtube ayırırız. Aslında eğlenceli saatler geçirebilirsiniz fakat bu zamanları paraya dönüştürebileceğiniz bir yöntem ile değerlendirmek daha uygun olmazmıydı? Dikkatlice yazımızın devamını okuyun

Video izlerken video başlamadan önce birkaç saniyelik reklamları herhalde hepimiz görmüşüzdür. Sen o reklamları izlerken o videouyu yayınlayan kişiye para kazandırıyorsun. Senin tek kazancın o videoyu izlemek ama aslında oradan para kazanmak daha önemli olandır.

Milyarlarca video bulunan en popüler video paylaşım sitesi uzun diyemeyeceğim bir süre önce kazanç kapılarını kullanıcılarına açtı. Adsense ile başlayan bu kazanç yöntemi youtube ile devam ediyor. Kısacası google para kazanıyor ve kazandırıyor. Sizlere kazançlı çıkacağınız iş fikirleri konumuzu anlatmaya başlıyalım artık.

İzlenebilecek videoları yükleyerek düzenli olarak para kazanabileceğiniz bir sistem diyebilirim. Çoğu kişi bunu yapabilir. Hemen aklınıza internet hızınızın yavaşlığı gibi bahaneler gelmesin. Sizlerden günde 00 lece videoyu youtube hesabınıza yüklemenizi istemiyor bu teknik. odaklı ve izlenebilir birkaç video yükleme ile başlanabilir zamanla kendinizde bu işe alıştıkça daha fazla verim alabilmeniz mümkün. izlenebilir videoları bulmak ise bu teknikte anlatılıyor. youtube para kazanma tekniğini sizlerinde incelemenizi isteriz. aşağıdaki resimlerle devam edelim.

Her zaman olduğu gibi örnek kazanç tablosunu sizlerle paylaşalım. youtube ortaklık hesabı kullanan bir kullanıcının kazanç bilgilerini görüyoruz.

youtube para kazanma

Yukarıdaki resimde iş arıyorum sorunuza yardımcı olacak bir kazanç kanıtı görüyoruz. 2 milyona yakın video izleme rakamı ile 2800 dolar kazanç elde edildi. videoları yükledikten sonra o videolarla işiniz bitiyor arkadaşlar. gerisi youtube kullanıcılarına kalmış.

Youtube akademisi yazarının neler vaat ettiğine gelelim hemen
  • Youtube ile nasıl para kazanabileceğinizi anlatan ve uygulamalı resimlerden oluşan eğitim kitabı
  • Youtube ile kaç çeşit kazanca sahip olabileceğinizin bilgisi
  • Youtube video upload nasıl yapılır, odaklı ve izlenme olasılığı yüksek videoları bulma konusunda tüyolar
  • Yüklediğiniz videolardaki izlenim sayılarını artırma taktikleri
  • Elbette youtube ortaklık (para kazandırma) hesabı nasıl açacağınızın bilgisi
  • Youtube hesabı alma, pin işlemleri, kazançlarınızı nasıl çekeceğiniz, banka bilgilerinin girilmesi işlemi kısaca a dan z ye bir anlatım
  • Youtube ayarlarında dikkat etmeniz ve sizler için önemli olabilecek bilgilerin sıralaması
  • Youtube da kazancınızı nasıl artırmanız gerektiğini anlatan strateji ve hedeflerinizden oluşacak kitap yazarının düşünceleri
Not: Aşağıdaki linklerden youtube akademisi resmi internet sitesine giderek youtube yüklenen videodan 500 bin dolar gelirin nasıl elde edildiğini göreceksiniz.
youtube para kazanma


67 TL karşılığında youtube akademisi kitabına sahip olabilirsiniz. Fakat sitemizdeki linklere tıklayıp youtube akademisi resmi sitesine gittikten sonra satın alma tuşuna tıklayın Kupon kodu kısmına VIDEO yazın ve fiyatın 33,5 TL olduğunu göreceksiniz
Ödeme yaptıktan sonra kitabı bilgisayarınıza indireceğiniz link otomatik gelecektir
Kredi kartınızdan 12 aya varan taksit imkanı olduğu gibi Tek çekim ile ödeyebilirsiniz.
Havale/EFT
Garanti bankamatik kartsız işlem ile (banka hesabınız olmasa bile)
PTT şubelerinden (posta çeki hesabınız olmasa bile)
Paypal ile ödeme yapmanız mümkündür
Önemli Bilgi: Bu bir e-kitap (dijital kitaptır) yani ödemeyi isterseniz gece yarısı yapın bilgisayarınıza anında indirirsiniz ve incelemeye başlarsınız. Kargo, ürün tedariği vs hiç bir işlemi beklemeden bilgisayarınızdan kitabı okumaya başlarsınız.

indir


2 yorum:

  1. youtube da bu işin aslını araştırdım dostum iyi dinle bak youtube dan parayı götürenler var doğrudur yalnız hızlı çıkış yapmamak lazım abartmadan yani spama kaçmadan videoları yüklemeli ve en önemlisi doğal olmaya çalışmalısınız. zamanla youtube sizi ödüllendiriyor bende söylemesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir arkadaşım sadece youtube dan günde 30 dolar ve üzeri kazanç elde ediyor. yaptığı tek iş izlenebilir videoları hesabına yüklemek :)

      Sil

youtube para kazanma
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Son Yazılar

internetten para kazanmak sayfamızdaki teknikleri görmenizi öneriyoruz.
master kazanç eğitim seti ile blog yazarlığınızı kazanca dönüştürün
satış ortaklığı sistemi detaylar ve daha fazlasını bu yazımıza ekledik
xticaret ile zengin olan türkleri biliyormusunuz? Ya Tekniklerini!
clickbank nedir kullanımını kazanç yöntemlerini anlattık
canlı destek hattı hizmetinizde tüm sorularınızı bize yöneltebilirsiniz.
youtube para kazanma tekniğinin detaylarını öğrenmeye hazırmısınız?
yazitör kullanarak ücretsiz blog açıp adsense ile kazancı öğrenin
anket doldurarak para kazan kitabını inceledik tüm detaylar burada
anket param kitabı ayrıntıları üzerine yeni bir makale
anket listesi ile bilgisayarda uygulamanız gereken teknikler
iş arıyorum sorununa cevap olacak yöntemler sarmalı