18 Ocak 2014 Cumartesi
Xticaret türkiyenin en popüler satış ortaklığı sitelerinden birisidir Aslında en popüleri desek daha doğru olur. xticaret in açılmasından bir süre sonra ona benzer sitelerde aktif hale getirildi çok sayıda seçenek var önünüzde ama biz bu siteyi anlatmayı daha uygun görüyoruz.

Size ait olmayan bir ürünü satıp komisyon elde etmek aslında zor birşey değildir. Xticaret e bu şekilde 50 kadar ürün eklenmiş durumda birkaç örnek verelim kazançlarıda devamında anlatalım. Nasıl bu ürünleri satmanız gerektiğini ise yazımızın sonlarında doğru sizlerle paylaşacağım hadi başlayalım.

satış ortaklığı kavramı yurtdışında daha popüler olarak yapılmakda nasıl yapılmasınki 20 bin kadar ürün satış ortaklarına inanılmaz kazançlar elde etmesini sağlıyorlar. şöyleki 16 yaşında sırf satış ortaklığı yaparak milyoner olan genç bir kız tüm bilgisini çıkardığı dijital kitabında paylaşarak kazancına kazanç kattığını belirtelim.

Sizlerden ilk aşamada milyoner olma gibi hedef koymanızı istemiyoruz. Fakat bu işi interneti olan herhangi bir yerden boş vakitlerinizde de yapabileceğinizi bilmenizi isteriz.

xticaret


Evet tam 20 bin dijital ürün ne tarz ürünler var peki? bağsura iyi gelen teknikleri içeren bir dijital kitap örneğin 50 dolar %75 komisyon oranı var yani satış ortağı bunu satarsa 37,5 doları onun olacak

Başka bir örnek uçuş similasyonu oyunu 99 dolar tabiki farklı ek özellikli olanı biraz daha pahalı ama önemli olan %60 civarında komisyon oranının olması yani 60 doları satış ortağına kalıyor

Türkiyeden örnekler verirsek eğer beden dili dijital eğitim seti 118 tl fiyatı %50 komisyon oranı yani 59 lirası satış ortağının

Bu örnekler daha da çoğaltılabilir xticaret e üye olarak daha fazla detaya ulaşabilirsiniz. Bu yazımı hazırlarken xticaretteki mevcut satış ortağı sayısının 63200 olduğunu yazalım.

internetten para kazanmak için bu sistemlerde ne yapmanız gerektiğini bilmeniz çok önemlidir. Aşağı yukarı ne tarz ürünlerin olduğunu yazdık inanın daha farklı ürünlerde var mesela araba motoru, forex ile para kazanma robotlar (ea) article sitelerinden kazanç elde etme yada yemek kitabı, daha uç örnek verelim tatil satışı doğru duydunuz. 20 bin ürün arasında yok yok. önemli olan bu ürünleri satabilmekte sanırım işte dananın kuyruğunun koptuğu noktaya geliyoruz.

Unutmayın herkes satış ortağı olabilir fakat herkes bu ürünleri satamaz. daha doğrusu gerekli bilgisi yoksa oldukça zorlanır. biz sizlere hem bu ürünleri satabilecek şekilde olayı iyi kavramanız ve ne yapmanız gerektiğini bilmeniz açısından sizlere uzman bir eğitim vereceğiz hem de bu eğitimi almanızla beraber takıldığınız noktaları bu eğitimin sahibine ÜCRETSİZ olarak iletişime geçip sorularınızı yöneltebileceksiniz.

Eğitimin sahibi 1 senede 100 bin dolardan fazla para kazandığını ve bunu sadece yazımızda bahsettiğimiz ürünleri satarak gerçekleştirdiğini belirtelim.


2 ADIMDA HEMEN İŞLEMLERE GEÇELİM






0 yorum:

Yorum Gönder

youtube para kazanma
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Son Yazılar

internetten para kazanmak sayfamızdaki teknikleri görmenizi öneriyoruz.
master kazanç eğitim seti ile blog yazarlığınızı kazanca dönüştürün
satış ortaklığı sistemi detaylar ve daha fazlasını bu yazımıza ekledik
xticaret ile zengin olan türkleri biliyormusunuz? Ya Tekniklerini!
clickbank nedir kullanımını kazanç yöntemlerini anlattık
canlı destek hattı hizmetinizde tüm sorularınızı bize yöneltebilirsiniz.
youtube para kazanma tekniğinin detaylarını öğrenmeye hazırmısınız?
yazitör kullanarak ücretsiz blog açıp adsense ile kazancı öğrenin
anket doldurarak para kazan kitabını inceledik tüm detaylar burada
anket param kitabı ayrıntıları üzerine yeni bir makale
anket listesi ile bilgisayarda uygulamanız gereken teknikler
iş arıyorum sorununa cevap olacak yöntemler sarmalı